Brukte vogner - En brukt campingvogn kan være like fin som en ny

En campingvogn har lang holdbarhet og flere ønsker å selge sin videre for å gi andre like gode ferieopplevelser som dem selv. En brukt campingvogn duger ofte like godt som en ny og til en billigere penge. Under ser dere et utvalg av våre brukte campingvogner. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon så er det bare å ta kontakt med oss.
Iallefall om campingvognen er blitt pent brukt og selvfølgelig ikke er altfor mange år gammel. Det kan være lett å danne seg bilder på netthinnen når man hører brukt campingvogn. Men sannheten er at brukte campingvogner ikke nødvendigvis er så ille. Snarere tvert imot.

Dersom en brukt campingvogn er under tre- fire år gammel, og den er behandlet pent, har brukte campingvogner store forutsetninger for å være et glimrende kjøpsobjekt for de som trenger en campingvogn i ny og ne.

Brukt, men ikke nødvendigvis gammel


Ordet; brukt, er ofte assosiert med ordet; gammelt. Mange tilfeller stemmer selvfølgelig dette, men i vår bransje er gjerne en brukt campingvogn, fjorårets modell. Gjennom årenes løp har vi hatt mange årets modeller på vår liste over brukte campingvogner.

Dette betyr at en brukt campingvogn også passer for deg som skal bruke campingvogn ofte og som trenger kvalitet og moderne teknologi.

Med andre ord så har vi det meste innenfor brukte campingvogner fra produsenten Hobby. Uansett ønske og behov.

Ta en titt på vårt utvalg av brukte campingvogner her

Åpningstider
Mandag-Onsdag 09:00-16:30
Torsdag 09:00-17:30
Fredag 09:00-14:00
Lørdag STENGT
Søndag STENGT

Twin Caravans AS

Slynga 6
2005 Rælingen

Tlf:
63 83 36 00
Fax:
63 83 36 01
firmapost@twincaravans.no